Haeghe Consult
Ervaren adviseurs met een gezonde dosis ‘eigen' wijsheid
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Het team

Het succes van Haeghe Consult wordt bepaald door de mensen waaruit de organisatie is opgebouwd. Iedere adviseur krijgt de klant die bij hem/haar past, of met andere woorden die hij/zij verdient. Vervolgens is het een kwestie van het organiseren van de inzet van de benodigde specialismen.

Haeghe Consult en haar adviseurs beschikken over 20 jaar ervaring in financiële dienstverlening en in het bedrijfsleven.

Alle expertise onder één dak:

  • bedrijfseconomisch
  • fiscaal-juridisch
  • marketingtechnisch
  • (project) management
  • corporate communicatie

Onze adviseurs hebben allen een succesvolle carrière achter de rug, waar zij zich hebben kunnen ontwikkelen tot “hands-on” dienstverleners voor het MKB. De adviseurs van Haeghe Consult zijn allen zelfstandige ondernemers en beschikken over een gezonde dosis “eigen” wijsheid. Onze adviseurs hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen, het aansturen van organisaties en het behalen van gewenste bedrijfsdoelstellingen. m.a.w. turnaround. Wat hen onderscheidt van vele adviseurs is hun passie voor het  vakgebied en het nemen van verantwoordelijkheid voor het door hen gegeven advies. Op basis van deze ervaring geven onze adviseurs direct toepasbare en praktische ondersteuning die tot doel hebben direct tot resultaat te leiden.